Disclaimer & Copyright

De inhoud op deze website, waaronder beelden en teksten en andere inhoud, bijvoorbeeld in ons digitaal archief, wordt met de grootste zorg samengesteld. Toch kunnen er onjuistheden voorkomen in de aangeboden informatie. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van eventuele onjuistheden of onvolledigheden.

Alle inhoud op deze website, waaronder beelden, teksten en andere inhoud in ons digitaal archief, is beschermd door auteursrecht. De inhoud mag niet worden gekopieerd, gedistribueerd of gewijzigd zonder uitdrukkelijke toestemming van ons of de rechthebbende. Indien u de inhoud wenst te gebruiken voor commerciƫle of niet-commerciƫle doeleinden, neemt u dan contact op met de rechthebbende voor toestemming.

We hebben ons best gedaan eigendomsrechten op de aangeboden tekst en media te verwerven, ofwel daarover overeenkomsten te sluiten. Mocht u toch van mening zijn rechthebbende te zijn en hierover andere afspraken willen maken, neem dan even contact met ons op.

Onze website kan links bevatten naar andere websites die niet onder onze controle vallen. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of de juistheid van deze websites.

Door de inhoud van onze website te gebruiken, gaat u akkoord met deze disclaimer en copyrightverklaring.